Detalii

  • Ultima Oară Online: Acuma 3 zile
  • Sex: Masculin
  • Locație:
  • Contribution Points: 0 LV0
  • Roluri:
  • Data înscrierii: iulie 8, 2021
Bangkok Love Stories 2: Innocence thai drama review
Completat
Bangkok Love Stories 2: Innocence
0 oamenii au considerat această recenzie utilă
by jiritwist
nov 20, 2023
13 of 13 episoade văzute
Completat
Per total 10
Poveste 10.0
Acționând / Cast 10.0
Muzică 10.0
Valoarea Revizionării 10.0

I rate the edited version on the BL line

A series that should definitely not be missed by those who choose only the cream of the crop from Thailand ... I rate the edited version on the BL line, the main characters share a single story, which is very important and it also affected my rating. And it doesn't matter at all that the individual parts are very large and that the other 4 main hetero characters Claudia, Eve, Danny and JC are practically invisible (they are seen in the final part around 25 minutes).
In addition to MAX, whom everyone probably knows as a super nice guy, another symposia TEN totally got me as an actor and he played it so well that I believed in him absolutely everything, every hair, it came out from inside him like a water fountain (I mean, he plays such a character and that she's loved Keaton since she was a child - actually even Win back then).
Other characters also appealed to me as actors: Dr. Krit (38 years old), transwoman Mednoon (32 years old) and Keaton's client and lover - Jennista (44 years old). The fact that he is older than Keaton (Max) by twenty years was not even recognized in many scenes. The music is beautiful, the processing in the details is perfect. In the last 13 episodes, TUL also appears for a jump at the end...



Seriál, který by rozhodně neměl uniknout těm, kteří si vybírají z Thajska jen tu smetánku ... Hodnotím sestříhanou verzi na BL linku, hlavní postavy jedou jednolitý příběh, což je moc důležité a ovlivnilo to i mé hodnocení. A vůbec nevadí, že jednotlivé díly jsou hodně velké a že další 4 hlavní hetero postavy Claudia, Eve, Danny a JC nejsou prakticky vidět (jsou vidět v závěrečném díle kolem 25 minuty).
Kromě MAXE, kterého asi všichni znají jako supersympaťáka, mě herecky naprosto dostal další sympoš TEN a zahrál to tak skvěle, že jsem mu věřil naprosto vše, každý chloupek, vycházelo to z jeho nitra jako vodotrysk (myslím to, že hraje takovouto postavu a že od dětství miluje Keatona - vlastně tehdy ještě Wina).
I další postavy mě oslovily herecky: Dr.Krit (38 let), transka Mednoon (32 let) a klientka a milenka Keatona - Jennista (44 let). To, že je starší od Keatona (Maxe) o dvacet let, nebylo v mnohých scénách ani poznat. Hudba krásná, zpracování v detailech dokonalé. V posledním 13 dílu se na konci objevuje na skok i TUL ...
Considerați utilă această recenzie?