Detalii

  • Ultima Oară Online: acuma 6 oră
  • Sex: Femeie
  • Locație:
  • Contribution Points: 0 LV0
  • Roluri:
  • Data înscrierii: ianuarie 18, 2023
Ready, Set, Love thai drama review
Completat
Ready, Set, Love
1 oamenii au considerat această recenzie utilă
by M2552
mar 13, 2024
6 of 6 episoade văzute
Completat
Per total 9.5
Poveste 10.0
Acționând / Cast 9.5
Muzică 9.0
Valoarea Revizionării 9.0
Această recenzie poate conține spoilere

Určite to stoji za pozretie

Bola som spočiatku skeptická, nejaký seriálik o hre a´la : Přijmeš moji růži? ... ale teda už po prvej časti sa to zvrtne a zatiahne vás to do deja, že sa vám ani nebude chcieť ísť spať, kým neprídete k časti, ktorá nie je napínavá resp. nejak zaujímavá ;-)
Tematika seriálu o svete, kde sa rodí len cca 0,01% mužskej populácie a smotánka si ich necháva pre seba, aby sa mohla množiť, pričom na oko, sa v rámci súťaže, o priazeň mužov môžu uchádzať aj dievčatá z nižšej vrstvy. Hlavná predstaviteľka je tvrdohlavá, ešteže existujú mladšie a ešte tvrdohlavejšie sestry, ktoré im radi popletú život, a láska, ktorá sa prederie na povrch aj vtedy, keď je zakázaná.
Seriál je vtipný, napínavý, so súťažami s akými sa bohužiaľ u nás nestretávame, (max ak ste pozerávali Takeshi castle) s krimi - dramatickou zápletkou. Koniec je fajn, ale ostal otvorený, tak som zvedavá, či sa odhodlajú na druhú sériu a celý "svet" dajú do poriadku.
Serial mi ponúklo v rámci Netflix-u a to rovno s cz titulkami, a keď som videla, ze tam hrá Man Trisanu Soranun , nebolo o čom, a pustila som si ho,xi
Jednoznačne ho môžem odporučiť a prajem vám prijemné sledovanie ;-)
Considerați utilă această recenzie?